Ga naar de inhoud

Sleutelspecialist

Sleutelservice van de specialist

Een sleutel kwijtraken is ontzettend vervelend. Maar ook slijtage heeft invloed op de werking van een slot. Wees het voor! Van Harn Schoenmakerij in Nunspeet beschikt over de nieuwste sleutelmachines die momenteel op de markt zijn. In vrijwel alle gevallen duurt het slechts een paar minuten voor uw nieuwe sleutel bij is gemaakt.

Alle soorten sleutels en sloten

We maken alle soorten sleutels voor in en om het huis. Fietssleutels, huissleutels – ook certificaatsleutels op code – en kluissleutels met pasgarantie, maar ook autosleutels – met transponder (startonderbreker) en evt. afstandsbediening – en klassieke klaviersleutels/baardsleutels.

Eigen veiligheids sluitsysteem

Van Harn Schoenmakerij levert een eigen uniek sluitsysteem voor de regio Nunspeet en daarbuiten. De meest gebruikte cilinders hebben het SKG** kenmerk, maar deze zijn niet bestand tegen het onder inbrekers populaire kerntrekken. Daarom maken we alleen cilinders van de hoogste kwaliteit, met het SKG*** keurmerk.

Nieuwe slotenservice aan huis!

Wij vervangen cilindersloten aan huis in de hele regio Nunspeet, waaronder ook Elspeet, Uddel, Elburg, ‘t Harde, Hulshorst, Hierden en Vierhouten. Van één slot tot een compleet sluitplan voor uw hele woning of bedrijfsgebouw. Indien gewenst inclusief veiligheidsschilden met anti-trekbeveiliging. Ook kunnen we een defect slot uitboren zonder schade.