Ga naar de inhoud

Over ons

Meesterschoenmaker Marius van Harn is het gezicht achter Van Harn Schoenmakerij. Vanuit zijn winkel in hartje Nunspeet bedient hij al ruim 10 jaar klanten in heel Nederland. Naast goede service staat ook het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit bij Marius hoog in het vaandel. Niet voor niets is hij lid van het Schoenmakersgilde. Dat betekent dat zijn werk streng wordt gecontroleerd, maar belangrijker nog: dat hij werkt met originele materialen van kwaliteitsmerken als Van Bommel, Avang en Van Lier.

Schoenmakerij van het Jaar 2019

Van Harn Schoenmakerij werd in 2019 uitgeroepen tot Schoenmakerij van het Jaar. Marius bleek in de prijzen te zijn gevallen door de bijzonder enthousiaste (online) reacties van zijn klanten. Ze noemden hem een vakman, bijzonder klantvriendelijk en een voorbeeld van een enthousiast ondernemer. Een grote eer.

Diploma’s en prijzen

Marius is in zijn carrière al meerdere keren onderscheiden. Van de ‘Zilveren Hamer’ (2006) – de prijs voor de beste afstuderende schoenhersteller – tot de tweede plek op het EK Schoenherstellen onder 25 jaar (2008). Daarnaast is hij gediplomeerd in het aanpassen van orthopedische schoenen.

De schoenmakerij

Van Harn Schoenmakerij bestaat inmiddels ruim 10 jaar. In die tijd heeft Marius zijn onderneming met veel enthousiasme uitgebouwd tot een toekomstbestendig bedrijf. Meer zien? Soms zeggen beelden meer dan woorden. In deze korte bedrijfsfilm krijgt u een indruk van de schoenmakerij. Deze video werd gemaakt naar aanleiding van de nominatie ‘Ondernemer van het jaar 2013’. Enkele jaren geleden is de winkel volledig verbouwd. Benieuwd? Klik hier voor een kleine rondleiding.