Marius van Harn – erkend meester schoenmaker

Meester-schoenmaker Marius van Harn is aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Dit geldt als een kwaliteitskeurmerk, waardoor hij zich specialist mag noemen in het repareren van bekende merken als Van Bommel en Van Lier. Sinds 1 januari 2010 heeft Marius van Harn de zaak van zijn oom, Jan van de Glind, overgenomen. Hij was echter al jaren een bekend gezicht in de schoenmakerij waar hij zijn sporen meer dan verdiend heeft.

Diploma’s en prijzen

Marius is in zijn carrière al meerdere keren onderscheiden. Van de ‘Zilveren Hamer’ (2006) – de prijs voor de beste afstuderende schoenhersteller – tot de tweede plek op het EK Schoenherstellen onder 25 jaar (2008). Daarnaast is hij gediplomeerd in het aanpassen van orthopedische schoenen.

De schoenmakerij

Meer zien? Soms zeggen beelden meer dan woorden. In deze korte bedrijfsfilm krijgt u een indruk van de schoenmakerij. Deze video werd gemaakt naar aanleiding van de nominatie ‘Ondernemer van het jaar 2013’. In de zomer van 2015 is de winkel volledig verbouwd. Benieuwd? Klik hier voor een kleine rondleiding.

© Copyright Van Harn Schoenmakerij