Ga naar de inhoud

Autosleutels

Autosleutels kwijt? Of heeft u een duplicaat nodig? De prijzen voor een autosleutel liggen bij een dealer vaak  hoog. Ook duurt het een tijdje voor u de sleutel ontvangt. Van Harn Schoenmakerij beschikt over de nieuwste machines en software, waardoor u met praktisch alle autosleutels bij ons terecht kunt. Zowel van oude als nieuwe modellen, dus ook met startonderbreker. Door onze sleutelservice bent u dus niet meer gebonden aan een dure merksleutel. Terwijl u toch alle gemak heeft van een bijgemaakte reservesleutel.

Sleutelservice in Nunspeet

Hoe het werkt? Vrijwel alle auto’s van na 1993 hebben een sleutel met startonderbreker, ook wel transpondersleutel. Dat is een stukje ingebouwde beveiliging in de vorm van een kleine chip in de sleutel. Wij zijn in het bezit van de nieuwste machines op dit gebied en kunnen daardoor vrijwel iedere sleutel snel voor u dupliceren. Wij lezen de code van de originele autosleutel uit en kopiëren deze naar de nieuwe. Evenals de infrezingen in de sleutel zelf. Dit regelen wij voor u terwijl u wacht.

Helemaal handig: wij hebben een laad- en losplaats voor de deur van de winkel, dus kunt u de auto gewoon voor de winkel parkeren en meteen uitproberen.
Interesse? Controleer direct of wij uw autosleutel kunnen dupliceren.